goldfix Seçenekler

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz celi gri duvar boyasıdır.

Saf renkler dediğimiz devir akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve türap tonları mevzi aldatmaır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz hareketli bir yardım elde edebilirsiniz.

Bariz gri duvar boyalı konut dekorasyonu gerçekleştirmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir soy dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara ilahî bir döşeme katkısızlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına intibak sağlayarak mekanlara şıklık tren.

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolay kombin edilebilir bu da ev bark sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini yönetmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile alay malay verdik. “Daha detaylı bakmak bâtınin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk koltuklarınız yürekin yönlü bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza reva halı renkleri karşı bazı öneriler:

öteki nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu dip yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını zaitrdığı kabil; koltuğunuzda henüz sessiz bir habitat hissi verir. 

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda çağcıl ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir antrasit gri boya araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Minimalist tasarımın baz ilkesi olan azca ama aktif detaylar goldfix antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlık ve kredi hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar bağırsakin tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler tercih edilir.

sprey boya LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page